NAŠE BENEFITY

H.S.H Sport na Firmy.cz

Vše skladem i zítra u vásVyberte si z více přepravcůNejen e-sjhop, ale i prodejna v Praze na SmíchověNaše firma opravuje produkty Suunto pro polovinu zemí EU.K naprosté většině hodinek dostanete atraktivní sportovní dárek.Podívejte se na přehled slev a cen některých modelových řad

 

H.S.H Sport na Firmy.cz 

QR KÓD
   Nejlepší německé odolné čelovky LUPINE. Na řidítka, přilbu, jako čelovka. 
čelovky 
 
  

 
suunto vertical

boty 

PARAMETRY HODINEK

B
barometr
A
altimetr
C
kompas
G
GPS
R
multisport
P
puls
EKG
O
puls
optický
D
kalorie
b
výdrž
(GPS)
V
kroky



45 sleva
 

DOPORUČUJEME


SS020681000
Ambit3 Sport Black
9 590 Kč  3 690 Kč

SS020678000R
Ambit3 Sport Black (HR)
10 990 Kč  4 290 Kč

SS050807000R
Suunto 9 Peak Pro All Black
12 289 Kč  7 590 Kč

SS050522000R
Suunto 9 Peak All Black
14 759 Kč  5 850 Kč

SS050807000
Suunto 9 Peak Pro All Black
12 289 Kč  8 270 Kč




Objevujte zapomenuté trasy!

tepelna mapaHeat Maps – "tepelné mapy" jsou mapy ukazující kde je hodně sportovců a tedy kde je poněkud horko.

Můžete si naplánovat trasu nejoblíbenější, ale také i takovou, na které téměř nikoho nepotkáte. To oceníte zvláště dnes, během epidemie. Neexistuje lepší způsob, jak najít bezpečnou trasu, na které se budete cítit dobře. 

Trasy využijete v mnoha novějších GPS hodinkách Suunto. Doporučujeme jak dražší, tak i nenáročné a navíc ZLEVNĚNÉ MODELY.

Jak používat HRV k nejlepšímu zotavení?

tep hrv RR

Variabilita srdeční frekvence (HRV) je významným prvkem pro dosažení optimálního výkonu. Ale co je to variabilita srdeční frekvence? Kde ji najdeme? A jak ji můžeme prakticky používat?

Vodotěsnost, resp. voděodolnost hodinek

VoděodolnostProniknutí vody či vlhkosti do hodinek bylo a je častou příčinou jejich poškození. V případě elektronických hodinek to platí násobně více, protože voda způsobuje i při naprosto nepatrném množství korozi elektronických součástek. Co znamená různé označení hodinek důležité pro výběr a jak se vyvarovat jejich poškození?

Suunto je značka respektovaná sportovci

Suunto

Suunto je přední značka sportovních hodinek, sporttesterů a kompasů, jedna ze tří dominantních značek chytrých sportovních hodinek (Garmin, Suunto a Polar). Určuje světové trendy v oblasti výškoměrných, vícefunkčních a potápěčských hodinek. Precizní výroba ve Finsku je zárukou vysoké kvality. Nabídka čítá desítky modelů pro sport, pohyb v přírodě, potápění, plavbu na moři a armádu. 

► H.S.H Sport je autorizovaný prodejce Suunto v kategoriích Sports, Premium a Compasses.
► H.S.H Sport je servisním centrem Suunto pro Česko, Německo, Polsko, Francii a další země.

Historie Suunto

Vohlonen

Suunto založil v roce 1936 Tuomas Vohlonen, finský orientační běžec a vynálezce polního kompasu plněného kapalinou. Od té doby zaujímá Suunto čelní místo v oblasti designu a inovací potápěčských počítačů, přístrojů a sportovních hodinek, které používají lidé toužící po dobrodružství po celé zeměkouli. Z vrcholků hor až na dno moře – Suunto poskytuje outdoorovým dobrodruhům fyzické a duševní vybavení, které potřebují k dobytí nových území. Hlavní sídlo a výrobní závod Suunto se nachází ve finském městě Vantaa. Suunto zaměstnává více než 400 lidí po celém světě a jeho výrobky se prodávají ve více než 100 zemích. Více se dozvíte v pokračování článku.

Enviromentální a ekonomické výhody Suunto

³
VYROBENÉ VE FINSKU
EVROPOSKÁ KVALITA

ˆ
OPRAVITELNÉ VČETNĚ
VÝMĚNY AKUMULÁTORU

Ù
SERVISNÍ CENTRUM V ČR
(NAŠE FIRMA)

Made in the renewable energy
VYROBENY
OBNOVITELNOU ENERGIÍ 

Hlavní partneři Suunto

partneri

Společnost Suunto navázala spolupráci s předními poskytovateli produktů a služeb v oblasti sportu a wellbeingu a s několika dalšími vybranými společnostmi, aby zajistila, že vaše tréninky a outdoorové zážitky budou vylepšeny na maximum.

Suunto půjde ještě dál, než nabízí mobilní aplikace Suunto App. Jedná se propojení hodinek Suunto a Sunto App s mobilními a webovými službami. V řadě případů umožňuje partnerství přístup k funkcím zdarma, nebo se slevou.

Partneři nabízejí řadu funkcí počínaje plánováním a analýzou tréninku až po sledování výkonu a opětovné prožívání vašich aktivit – a samozřejmě sdílení vašich dobrodružství v komunitách, do kterých patříte. Pokud jste uživatelem některé ze služeb níže, můžete je s hodinkami Suunto nadále používat.

SUUNTO APP

SUUNTO APP

SUUNTO APP je mobilní aplikace, která slouží jednak jako "velký displej hodinek", prostředí pro vedení tréninkového deníku, přípravu tras, množství  řehledů, analýz, nastavení a rozšíření funkcí hodinek,  a také hodinkám zprostředkovává vybrané funkce mobilního telefonu.

Intervalový trénink s Ambit

Jednou z nejčastěji dotazovaných funkcí na sporttestry je možnost nastavení intervalových tréninků. U spousty modelů tato funkce chybí nebo jí uživatelé složitě dohledávají. V hodinkách Suunto Ambit včetně všech pod modelů intervalový trénink lze nastavit. Nikoli přímo v samotných hodinkách, ale jako většinu pokročilejších nastavení si tuto funkci musíte před tréninkem nastavit na webovém rozhraní movescount.com Vyberete si vybavení a zvolíte aktivitu, u které chcete nastavit kruhový trénink. Po rozkliknutí aktivity (running), zvolíte možnost pokročilá nastavení a zde zakřížkujete možnost použít intervalový měřič. Můžete zde nastavit dva časové intervaly nebo 2 vzdálenosti, které můžete opakovat až 99krát. Na příklad časový Interval Hight 4:10 a Interval low 1:30.


Jak získat přesnější údaje o tepové frekvenci?

obr

Technologie WHR měří srdeční frekvenci pomocí LED, které sledují průtok krve v zápěstí. To znamená, že během cvičení nebo při každodenním používání můžete vidět údaje o srdeční frekvenci aniž byste měli oblečený hrudní pás. Technologii optického měření tepu přímo v hodinkách výrobci Suunto poskytuje Valencell Inc, která patří k celosvětové špičce. Přesto je přesnost optického měření ovlivněna řadou fyziologických faktorů a individuálními rozdíly.

Měření srdeční frekvence zápěstí by proto mělo být považováno za odhad. Pro přesnější údaje doporučujeme použít kompatibilní snímač srdeční frekvence z hrudníku, jako je například inteligentní senzor Suunto. 

Jak pečovat o řemínky a hodinky Suunto?

reminkyDoporučujeme, abyste s hodinkami Suunto zacházeli podobně, jako s jinou částí vašeho šatníku: Pořiďte si k hodinkám i další řemínky a měňte je podle toho, co máte na sobě nebo co děláte.

Se správnou péčí se zvýší životnost řemínků i hodinek. Informace o jejich správné péči jsme pro Vás shrnuli v tomto článku.





H.S.H Sport: Servisní partner Suunto

Logo SuuntoHodinky Suunto vynikají odolností a spolehlivostí. Konec konců, Suunto je přední výrobce nejen sportovních, ale i potápěčských hodinek a počítačů, kde je spolehlivost nutným požadavkem ochrany života a zdraví potápěče. Kromě toho jsou téměř všechny hodinky Suunto opravitelné.

To znamená, že pokud se vám při sportovních aktivitách rozbijí či poškodí, dokážeme je zpravidla opravit. Vyměnit tlačítka, sklíčko, čidla, displej a elektroniku. Samozřejmostí je vyměnitelnost akumulátoru, pokud během let používání ztratí část své kapacity. Je spodivem, že většina výrobců sportovních hodinek výměnu akumulátoru neumožňuje a Suunto tím získává silnou konkurenční výhodu.

Servisním partnerem Suunto pro cca 14 zemí Evropské unie je naše společnost H.S.H Sport. Máme statut Servisního centra Suunto a jsme vybaveni technikou i znalostmi pro opravu hodinek včetně jejich ultrajemné elektroniky.