NAŠE BENEFITY

H.S.H Sport na Firmy.cz

Vše skladem i zítra u vásVyberte si z více přepravcůNejen e-sjhop, ale i prodejna v Praze na SmíchověNaše firma opravuje produkty Suunto pro polovinu zemí EU.K naprosté většině hodinek dostanete atraktivní sportovní dárek.Podívejte se na přehled slev a cen některých modelových řad

 

H.S.H Sport na Firmy.cz 

QR KÓD
   Nejlepší německé odolné čelovky LUPINE. Na řidítka, přilbu, jako čelovka. 
čelovky 
 
  

 
suunto vertical

boty 

PARAMETRY HODINEK

B
barometr
A
altimetr
C
kompas
G
GPS
R
multisport
P
puls
EKG
O
puls
optický
D
kalorie
b
výdrž
(GPS)
V
kroky



45 sleva
 

DOPORUČUJEME


SS021965000
Ambit3 Vertical Black
9 490 Kč  2 990 Kč

SS020681000
Ambit3 Sport Black
9 590 Kč  3 690 Kč

SS050807000
Suunto 9 Peak Pro All Black
12 289 Kč  8 270 Kč

SS050807000R
Suunto 9 Peak Pro All Black
12 289 Kč  7 590 Kč

SS050522000R
Suunto 9 Peak All Black
14 759 Kč  5 850 Kč




Špičkové Suunto a Lupine pod jednou střechou

nejlepší čelovkyRozhovor s šéfem firmy HSH Sport o značkách Suunto a Lupine, které tato společnosti prodává a také servisuje.

Jak Lupine, tak Suunto představují ve svém segmentu naprostou špičku. Nadto to jsou odolné, modulární a opravitelné výrobky evropského původu.
 

Originální článek na electricbike.cz... Z

Suunto Vertical

Suunto Vertical Recenze

Přečtěte si článek o Suunto Vertical v Deniku.CZ

Z článku:

" Výdrž akumulátoru Suunto Vertical Solar Titanium je nejlepší ve své třídě: 85 – 150 hodin monitoring cvičení s GPS. Až 160 dní při celodenním měření tréninku (24/7) a v režimu času až rok při občasném pobytu na slunci. Levnější ocelová varianta Suunto Vertical (bez solárního dobíjení) má 60 až 500 hodin s GPS, měsíc při 24/7 sledování aktivity a dva měsíce v časovém modu!".

Z Pokračujte na článek

Rozbalení Suunto Vertical (novinka 2023)

Novinky Suunto na veletrhu For Bikes 2023

Recenze Suunto Spartan: čtvery hodinky v jedněch

Ivan Březina

Recenzi, která je výjiímečná hloubkou i rozsahem, po několikaměsíčním testování napsal publicista, cestovatel, fotograf a biolog Ivan Brezina.

Recenzi uvádíme na našich stránkách s laskavým svolením autora. Recenze je umístěna na iOutdoor.cz a je orientována spíše do světa outdooro. Přesto jistě zaujme i běžce a další sportovce (H.S.H Sport). Sice dnes již máme novější modely (Suunto 9), ale naprostá většina informací platí i pro ně (+ něco navíc).

Recenze Hodinky Suunto 9 Peak: testováno Kavkazem

Recenze Ruusnto 9 PeakPřečtěte si recenzi Suunto 9 Peak od Ivana Breziny, s jehož svolením ji zde i s autorovými fotografiemi uveřejňujeme. 

"Zmenšené a odlehčené, ale nadupanější funkcemi víc, než kdy předtím. A jako bonus čistý design. To všechno jsem měl na ruce v horách v gruzínské Svanetii..."






Nejlepší hodinky šetrné k životnímu prostředí

Hodinky šetrné k životnímu prostředíK hodinkám má většina zákazníků osobní, téměř až intimní vztah. Pro mnohé je zásadní  rozdíl mezi tím, když mají na ruce přístroj, který zbytečně poškodil životní prostředí, nebo naopak představuje špičkový výrobek z hlediska jeho ochrany.

Recenze Suunto 9 Baro pro ty, kdo chtějí dál a výš

Recenze Ruusnto 9 PeakPřečtěte si recenzi Suunto 9 Baro od Ivana Breziny, s jehož svolením ji zde i s autorovými fotografiemi uveřejňujeme. 

Ì Suunto 9 Baro se od Suunto 9 liší barometrem a tedy přesnějším výškoměrem. Pokud chcete ušetřit, můžete si pořídit Suunto 9 které mají pouze GPS výškoměr. Ten méně přesně funguje v úzkých uličkách a soutěskách (kde dochází k odrazům GPS signálu).

Test: Suunto 9, parťák na dlouhé cesty -idnes.cz

suunto 9 recenze

Parťák na dlouhé cesty

Pavel Tomek | 11.07.2018 |

Velký displej, skvělá výdrž a nová aplikace, to jsou jen některá z lákadel, kterými se snaží Suunto oslovit trh svým novým špičkovým sporttesterem Suunto 9. Jak se podařilo přenést dobré předpoklady do reality?

TEST: Suunto Ambit 3 - idnes.cz

TEST: Suunto Ambit 3, skvělý parťák na sport i výlety mimo civilizaci

Filip Marvan | 20.11.2014| 

Třetí verze top modelu multifunkčních sportovních a outdoor hodinek Ambit značky Suunto se povedla. Na pohled krásné hodinky jsou vhodné na běh, kolo, plavání a další sporty. Sice jim chybí některé pokročilé speciality běžecky zaměřených sporttesterů, to ale vyvažují univerzálností. Novinkou je možnost komunikace s vaším mobilem.

Vítězné Spartany

SPARTAN ULTRA DESIGN AWARDSuunto Spartan krátce po představení získaly celou řadu ocenění. Ať již se jedná o cenu časopisu Runner's World Pick, či o iF Design Award nebo o ceny Best of Outdoor. 

Cena za design: Modely Suunto Spartan Ultra získaly přední světové ocenění iF Design Award.

Porota vybírala mezi 5500 produkty.  Produkty Suunto vyhrály iF Design Award šestkrát v průběhu let. V roce 2016 toto uznání obdržely hodinky od Suunta Kailash. Více informací o Suunto Spartan Ultra a dalších oceněních lze nalézt v tomto článku. 

Dosavadní ocenění Suunto Spartan Ultra:
► Runner's World Pick CES 2017
► iF Design Award 2017
Outdoor Retailer 'Best In Show' Gear For 2017
The Best of Outdoor Retailer 2016
Gear Institute - BEST NEW GEAR AWARDS: SUMMER 2016

Suunto 9 - přesné se supervýdrží!

Suunto 9Bez barometru, s minerálním namísto safírového sklíčka.

Suunto 9 jsou chytré multisportovní hodinky pro sportovce, pro které je běh, cyklistika, nebo jiný oblíbený sport vášní natolik, že jim záleží na každém zlepšení kondice či stylu. Přestože i předchozí modely GPS hodinek Suunto vynikaly dlouhou výdrží akumulátoru, SUUNTO 9 jí řeší excelentně. Mezi hlavní funkce patří GPS, měření tepu na zápěstí či hrudním pásem, ohromná šíře samostatně pracujících sportovních funkcí a služeb mobilní aplikace Suunto App.

Přečtěte si recenzi na ioutdoor.cz

Suunto Spartan v médiích – behej.com

popis

Suunto - sportovní hodinky s nekonečným množstvím funkcí

komerční prezentace | 14.06.2017 

 

Dnešní doba přináší nepřeberné množství novinek a výrobků s rozdílnou kvalitou a parametry. Pro běžné uživatele je někdy obtížné se vůbec v nabídce orientovat. V H.S.H Sport se zabýváme prodejem běžeckých potřeb již více než 20 let. Díky tomu máme v hlavě nápady, jaké vánoční dárky doporučit běžcům všech výkonnostních úrovní. Někdy je dobré sáhnout po atraktivních novinkách, jindy je lepší přiklonit se k prověřené kvalitě.

TEST: Suunto Spartan Sport - idnes.cz

Ambit 3 VerticalTEST: Suunto nastavilo hodinkám sebevědomou cenu. Stojí za to?

Nikola Havlík | 06.04.2017 | 

Finský gigant na poli sportovních hodinek přišel v minulém roce s novou vlajkovou lodí Suunto Spartan. Získat je na testování je docela oříšek, nejsou k dostání. Avšak po dlouhém čekání jsme se v redakci dočkali. A nyní můžeme přinést výsledek testu.

 

 

Ocenění pro Suunto Ambit3 a Vertical

Suunto Ambit3 Vertical získaly ocenění Gear Institute

Gear Institute:  SUUNTO AMBIT3 VERTICAL jsou z jedněmi z nejplnkorevnějších horských horských hodinek, které jsme kdy viděli. Nové Suunto Ambit3 Vertical jsou plnohodnotným fitness počítačem na zápěstí. Jak už název napovídá, tenčí verze Ambit3 jsou navrženy tak, aby bedlivě sledovaly stoupání a sestup stejně stejně jako rychlost a vzdálenost. Mezi další vlastnosti patří vibrační upozornění, kompatibilita s populárními aplikacemi, jako je Strava a Map MyFitness, posílání oznámení ze smartphonu a samozřejmě navigace.  

Kraig Becker, redaktor Gear Institutu, horolezec a cestovatel a spisovatel. Gear Institute sdružuje respektované a profesionální poradce a testery v oblasti outdoorových výrobků. Další ocenění Verticalů přicháízí od magazínu Competitor (Editor's Choice) a testů Gumption Gear Review (Best In Show).

Suunto: Významní výrobci nabízí - Suunto Peak

Suunto vyvinulo postupně modelové řady GPS hodinek Ambit, Ambit 3 Peak, Spartan Ultra a Suunto 9 Baro.Vedle těch posledních oblíbených, robustních a vysoce odolných „devítek“ nyní stojí funkčně téměř totožné „Peaky.“

 

 

 

Suunto: Suunto Ambit 3 Vertical – deník.cz

Chytré sportovní hodinky se staly standardem nejen pro závodníky, ale většinu hobby sportovců. Představíme vám GPS hodinky Suunto Vertical pro začínající sportovce.

 

 

 

Jak vybírat řemínky k hodinkám – deník.cz

Řemínky mají nejen funkční, ale i významnou estetickou stránku. Nevolte kompromis mezi vzhledem a vlastnostmi a pořiďte si řemínky pro různá použití – jedny do zaměstnání a do společnosti a jiné pro sport a volnočasové aktivity.

 

 

 

Suunto Spartan v médiích – deník.cz

Chytré multisportovní outdoorové GPS hodinky pro sportovce a dobrodruhy: za polovic!

Suunto Spartan jsou chytré multisportovní outdoorové GPS hodinky pro sportovce a dobrodruhy. Přesně měří vzdálenosti, rychlost, nastoupené metry, kalorie, tep (s hrudním čidlem). Pro turistiku, běh, cyklistiku, triatlon a >80 sportů. Spolupracují s mobilem. Jsou vyrobené ve Finsku, jsou odolné a také opravitelné včetně pozáručním op

 

Suunto: hodinky s vydrží – deník.cz

 Suunto je značka finského výrobce vynikajících sportovních a potápěčských hodinek. Suunto vynikají kvalitou, spolehlivostí a opravitelností, což je u jemné nositelné elektroniky ne příliš častý, ale při sportovním využití užitečný benefit.

 

 

 

 

TEST: S novými sporttestery Vantage - idnes.cz

TEST: S novými sporttestery Vantage se Polar vrací na nejvyšší příčky

Vít Kněžínek | 11.11.2018 | 

Od představení vlajkové lodi Polaru V800 už uplynulo pěkných pár let. Čekání ale stálo za to, protože novinka Polar Vantage nejen skvěle vypadá, ale navíc je nadupaná sportovními funkcemi a ze dvou nových modelů si vybere rekreační sportovec i ambiciózní profík.

 

TEST: Suunto má hodinky, které padnou - idnes.cz

TEST: Suunto má hodinky, které padnou ženskému zápěstí a připraví trénink

Karolína Horonová | 29.06.2018 | 

Hodinky, které neustále sledují vaši aktivitu a informace nejen podávají, ale i zpracovávají a tvoří vám trénink na míru. Tomu říkáme motivace. Navíc v designu, díky němuž nebude problém celodenní nošení. Seznamte se s modelem Suunto 3 Fitness.

 

 

Nový Sporttester - behej.com

popis

Pořizujete si nový sporttester? Pozor na rizika a skryté náklady

13.09.2017

Vyznat se ve velké nabídce sportovních hodinek není jednoduché a vybrat nejlevnější produkt srovnatelný s ostatními už vůbec nelze. Respektive lze, ale zítra už to nemusí platit. Navíc při nákupu musíte nést v patrnosti i jiná rizika a skryté náklady, říká Jaromír Háněl z H.S.H Sport. Firmy, která se prodejem sportovních hodinek řady značek zabývá už od roku 1994.

Oceněné Suunto Kailash

Suunto Kailash získaly prestižní cenu iF Design Awards 2016 v kategorii produkt. Suunto Kailash získaly prestižní cenu iF Design Awards 2016 v kategorii produkt. 

Ocenění komentuje Timo Yliluoma, designér Kailashů: "Jsme nadšeni, že máme toto prestižní ocenění. Je poctou tvrdé práci celého týmu produktového vývoje. Konstrukce hodinek Kailash je směrována na čistotu a modernost.  Akcentuje detaily a specifický punc Suunto hodinek, doplňuje jejich diskrétní a klasický tvar." IF Design Award je jednou z předních světových soutěží v oblasti designu a ceny uděluje od roku 1954. Tento rok vybírala vítěze mezinárodní porota z více než 5000 položek z 53 zemí.  Hodinky Suunto Kailash jsou exklusivním značkovým produktem určený lidem, kteří vášnivě rádi cestují po světě. 

V médiích o našich produktech

TEST: Suunto Ambit 2s - idnes.cz

TEST: Suunto Ambit 2s, hodinky pro každodenní tréninky

Michael Novák | 22.01.2014 | 

Hodí se na každodenní běžecké tréninky i na kolo, in-line či běhání v horách. Plný servis vám naopak nenabídnou, především kvůli výdrži baterie, na ultra závody. Hodinky Suunto Ambit 2s se chlubí výtečnou navigací, ale díky civilnímu designu se dají nosit nejen na tréninky.
 

 

Sportovní GPS hodinky

Přečtete si o tom, jaké jsou konkurenční výhody GPS hodinek Suunto? Velmi stručně to je funkční výbava, design, ovladatelnost, výdrž nabitého akumulátoru, spolehlivost a odolnost, přesnost, Finská výroba, vyměnitelný akumulátor a opravitelnost.