NAŠE BENEFITY

H.S.H Sport na Firmy.cz

Vše skladem i zítra u vásVyberte si z více přepravcůNejen e-sjhop, ale i prodejna v Praze na SmíchověNaše firma opravuje produkty Suunto pro polovinu zemí EU.K naprosté většině hodinek dostanete atraktivní sportovní dárek.Podívejte se na přehled slev a cen některých modelových řad

 

H.S.H Sport na Firmy.cz 

QR KÓD
   Nejlepší německé odolné čelovky LUPINE. Na řidítka, přilbu, jako čelovka. 
čelovky 
 
  

 
suunto vertical

boty 

PARAMETRY HODINEK

B
barometr
A
altimetr
C
kompas
G
GPS
R
multisport
P
puls
EKG
O
puls
optický
D
kalorie
b
výdrž
(GPS)
V
kroky



45 sleva
 

DOPORUČUJEME


SS020681000
Ambit3 Sport Black
9 590 Kč  3 690 Kč

SS021965000
Ambit3 Vertical Black
9 490 Kč  2 990 Kč

SS050807000
Suunto 9 Peak Pro All Black
12 289 Kč  8 270 Kč

SS050807000R
Suunto 9 Peak Pro All Black
12 289 Kč  7 590 Kč



SS050524000R
Suunto 9 Peak Moss Gray
14 759 Kč  5 850 Kč

HSH Suunto Service Point Team

HSH Suunto Service point team

Skrabalek

Jan Škrabálek

Narodil jsem se druhého červnového dne 1970. Od malička jsem sportoval ve všech možných disciplínách, ale nejvíce jsem nakonec zůstal věren paraglidingu, tomu se věnuju více než patnáct let. Díky soutěžím typu Dolomitenmann a X-alps jsem musel zavzpomínat, jak mě to v mládí běhávalo :-) Soustředil jsem se spíše na běhy vytrvalostní, krosové a do kopce. Loni jsem zkusil i pár orientačních běhů, ale stále se tam cítím trochu ztraceně :-) Vltava run mě uchvátil svou smysluplností běhu od někud někam. Kdyby bylo po mém, běžel bych až na soutok :-) Očekávám pěkný závod, kde silní individualisté budou muset táhnout za jeden provaz a doufám, že budeme jako první dělat uzel na cílovém molu.

 

dds

Vojta Krajíček

Tak pocházím z Vrchlabí, je mi 26 let a nejvíce mi sedí delší terénní závody. Vloni jsme s kolegou Martinem Střelkou vyhráli celkové pořadí Horské výzvy (1. misto Jeseniky, 1. misto Sumava a 2. misto Krkonose) a na MCR v Ultramaratonu (Silva Nortica Run) jsem skončil na 5. miste. Na podzim jsem pak ještě skončil na 3. miste v Krkonošském horském půlmaratonu. Kromě běhu rád praktikuji rychlo výstupy ve vyšších nadmořských výškách, vloni jsme s kolegou Michalem Šafránkem vystoupili na Elbrus a ve 3 dnech dvakrát na Kaz beg, přičemž druhy vystup z výšky z 1750m do 5047m jsme zvládli pod 8 hodin. Mým snem je pokusit se o rychlovýstup na osmitisícový vrchol. Od Vltavarun očekávám hlavně nové zážitky a týmovou spolupráci, protože podobny typ závodu jsem ještě neabsolvoval a doufám, že dokážu pomoci našemu tymu k vítezství!

Kocián

Petr Kocián

Je mi 37 let, pocházím z Rychnova nad Kněžnou, nyní žiji v Hradci Králové a pracuji v Praze ve státní oblasti. Aktivně se sportu věnuji celý život. Začalo to orientačním během, který jsem v mládí dělal cca 10 let, poté asi dva roky atletiku na extraligové úrovni. Tím moje závodní éra coby běžce skončila. Od té doby jsem se spíše ze záliby věnoval cyklistice, běhání, VHT, jízdě na inlajnech, občas zkusil nějaký cyklistický maraton či adventurový běžecký podnik, jako je LH24, Horská výzva atd. Od loňského léta jsem si řekl, že bych se mohl na stará kolena opět více věnovat běhání, takže jakýkoliv zajímavý podnik tohoto typu je pro mě výzvou. Letos bych se chtěl více věnovat půlmaratonům, horským či silničním běhům. Ambice pro letošek mám půlmaraton pod 1.15 a 10 km pod 34 min. Samozřejmě bude záležet na časových možnostech a zdraví. Bohužel mi byl před pár dny zjištěn zánět v achyllově šlaše, snad se dám co nejdříve dohromady, abych mohl být platným členem Vašeho týmu. Asi nebudu zapírat, že bych s týmem rád bojoval o čelní umístění.

Klomínský

Václav Klomínský

 27 letý běžec z Kralup. Poprvé si šel jen tak pro radost zaběhat v květnu roku 2009 o rok později v červnu z hecu doběhl svůj první půlmaratón. V roce 2011 dokončil Beskydskou Sedmičku, která ho více nakopla. Sport se poté stál nedílnou součástí jeho života. Zkoušel 2 roky dělat triatlon, přičemž jeho největší úspěch je Halfironman za 5 h a 10 minut. V současnosti se už věnuje hlavně běhu. Běhá všechny typy závodů(od sprintů OB až po maratony) včetně orientačního běhu. V květnu 2014 poprvé zaběhl 10tku pod 40min.Dostal možnost postavit tým na Vltavarun, které se chopil a věří, že bude jeden z platných členů velmi úspěšného týmu.

Truhlář

Luboš Truhlář

Neběžel z důvodu kolize termínů závodů

27 letý rodák z Kralup nad Vltavou. V současnosti jeden z nejlepších triatlonistů ČR. V dětství hrával fotbal a poté přešel na basketball, který hrál do roku 2010. Poté přešel z týmového sportu právě na triatlon. Svou velikou pílí, cílevědomostí a neskutečnou dřinou se během pár let posunul do nejužší české špičky v tomto sportu. Jeho hlavní disciplína je terénní triatlon. Počet umístění na bedně má celou řadu.Aktuální Mistr republiky v terenním duatlonu, 3. na Czecmanovi, celkově 2. v Českém poharu dlouhýh triatlonů, Na konci loňského roku se zúčastnil na Hawaii MS v Exteře kde obsadil pěkné 32. místo. V současné době ladí formu na tréninkovém měsíčním pobytu na Malorce.  

Klomínský

Jan Koldinský
neúčastnil se z důvodu nemoci

29 let, pocházím z Veltrus u Kralup nad Vltavou. Sportu se věnuji od dětství, speciálně běhu pak přibližně posledních 5 let. Mezi nejoblíbenější závody patří spíše trailové závody od půlmaratonu do maratonu či orientační běh. K výraznějším úspěchům patří účast na MČR v juniorské kategorii v orientačním běhu na klasické trati. V klasických závodech pak několik umístění v TOP 5 - Vlastibořický půlmaraton 2013, Podzimní Šumavský ŠUTR 2013, Jarní Pražský ŠUTR 2014, Teplický půlmaraton 2014. Od Vltava Run očekávám nevšední zážitek, týmovou spolupráci a   boje o první příčky:)

Petr Soukup

Pocházím z krásného Podkrkonošského města Jičín. Tato lokalita vybízí k  aktivitě a proto jsem se již od dětství 

ss

velice aktivně hýbal. Jeden z  prvních sportů byl orientační běh, následovala házená, basketbal, stolní  tenis, karate... Od 12 let jsem se začal věnovat plavání a v 15 jsem  zkusil svůj první aquatlon. Zde jsem poprvé pochopil náročnost kombinace  více vytrvalostních sportů. Od roku 2004 se aktivně věnuji triatlonu.  Začínal jsme s terénní kombinací (Mistr Evropy a vícemistr světa 2004)  postupně přestoupil na silniční a  od roku 2009 jsem se věnoval především  dlouhým distancím (Mistr Evropy 2009). V současnosti pracuji jako  fyzioterapeut a kondiční trenér v řadě sportovních klubů. Figuruji i jako  hlavní fyzioterapeut České triatlonové asociace, což mi umožňuje    nepřetržitý kontakt s mým nejoblíbenějším sportem. Sport je pro mě v      současnosti jak obživou, ale především zábavou a seberealizací.

 

PospíšilOndřej Pospíšil. 

Je mi 27let a bydlím v Praze 6. Běhám cca 6-7 let orienťák, předtím jsem jezdil spíš na kole. Úspěchy moc nesleduji, ale obecně spíš menší závody v OB. Na Oblastní žebříčku nejlépe asi 2. (ve sprintu na Mělníku 2011 a 3. v Lysolajském běhu 2014. Ale neběhám pro výsledky. Běhámhlavně pro radost.

Nejraději mám OB - spíš techničtější (krátká, někdy sprint), ale i krosy.

Na VltavaRun se mi líbí hlavně ten nápad a koncept. Nerad kroužím jak křeček na oválu, Běžet 350 km z místa A do místa B je daleko zajímavější, zábavnější, a pro mě výzva. I ta motivace je větší. A myšlenka běžet v kuse (byť štafetově) od pramene do Prahy je skvělá.

Běhu jsem se začal intenzivně věnovat teprve před 5 lety, kdy jsem jej začal upřednostňovat před dříve preferovaným hokejem. Od té doby jsem sportování ve volné přírodě hodně oblíbil a hodlám se mu věnovat i nadále.Jiří 

Ramba

Ramba 28let

V orientačním běhu se nezaměřuji pouze na některé vzdálenosti tratí, ale pravidelně se účastním jak sprintů, tak i vytrvalostních závodů. V současnosti jsem členem oddílu OB Kotlářka.Skupinové tréninky se konají 2-3x týdně, víkendy během sezony věnuji závodům, mimo sezonu pak přípravě. Doplňkové sporty terénní běh, MTB, běh na lyžích, lední hokej, lezené a plavání.Největší úspěchy 3. místo na 24 hodinových štafetách v Maďarsku (Felscoecsoede) – 5/2014, 3. místo na Malostranském boot camp triatlonu Hanky Dvorské – 6/2014.  

NývltMartin Nývlt

PhD student a vědecký pracovník na FJFI, ČVUT v Praze.

Programátor a výzkumný pracovník ve firmě HoloPlus s.r.o.

Od 14 let se s přestávkami věnuju orientačnímu běhu, který občas proložím nějakým hladkým během ((půl)marathonem atd,). V posledních době se pomalu přesouvám od orientačního běhu k survivalům, "adventure race" a ultra trailům. Mezi nejdelší závody co jsem doposud absolvoval patří Czech Adventure Race (55hodin), Adventura Race Slovenia (50 hodin). V zimě se věnuju běžkaření a tradičním 'laufům' na běžkách (Vasův běh, ..)

Johanovský

Tomáš Johanovský
neúčastnil se z důvodu nemoci

Jsem z Prahy a je mi krásných 29 let. Běhám více či méně pravidelně tak 12 let, kuriozitou je, že jsem pravidelně začal běhat v Norsku. Poslední dva roky jsem členem oddílu OOB Kotlářka a snažím se trochu smysluplněji trénovat. Sportovní cíle mám spíš v oblasti MTBO, kde budu letos jezdit v elitní kategorii. Co se týče běhu, tak bych se rád kvalifikoval na MČR v půlmaratonu a tam neudělal ostudu. Na sportovní úspěchy moc nehraju, sport je pro mě spíš zábava a výzva překonat sám sebe.  

Od Vltavarunu očekávám netradiční běžecký zážitek v pestrém a silném HSH týmu v zajímavém prostředí. 

Miroslav Kovář

Orientační běh běhá od roku 1992, kdy jsem byl první na tréninku žáků Kotlářky ve Hvězdě. V dorostencích a juniorech mě to běhalo někdy míň, někdy víc. Nějakou medaili z jednotlivců v MČR mám, ale to už je dávná historie (klasika 1999 - H18.3místo, klasika 2001 – H20.2místo). V dospělých jsem se už jen postupně zhoršoval, i když třeba s Betem (Honza Procházka) jsem zaběhl svých nejrychlejší 5000m, když jsem zaběhl limit na JMS 2004, čas 16:17.Nyní běhám už orienťáků méně, zkouším i jiné věci. (5x maraton v letech 2007 -2012 v rozmezí 2:55:54 – 2:56:36 a jednou za 2:54 a nějaký drobný).

V zimě lyžuju, abych ujel K70, v létě celkem jezdím na kole a zkouším nějaké kratší outdoorové závody (Mini czech adventure race, Eposurvival). Občas si při tom zlámu ruku, ale závod se snažím za každých podmínek dokončit. Bojím se výšek a lezení. A těch 5000m pořád kolem 17:00 uběhnu.

Přesto svoje sportovní ambice směřuji již spíše k pivním štafetám za BEERMENTAL TEAM.

Brichta

Miloš Brichta

Jsem amatér z Brna lehce nad třicítkou. Baví mě v podstatě všechny sporty včetně běhu. Asi nejčastěji závodním v triatlonu nebo běhám ( od kratších běhů po např. Horské Výzvy ), ale kolo, běžky, squash, tenis, fotbal a další sporty nesmí ve výčtu chybět stejně jako občasná VHS a útěky do přírody.
Líbí se mi ambiciózní výzvy a taky to trochu člověka nakopne do tréninku. Navíc závod ve více lidech skýtá i jiné příležitosti k zážitkům, jako třeba fajn sportovní parta a noví sportovní kamarádi.  

BrichtaAndrej Ivanov 

Je mi 23 let a pocházím z Ukrajiny (Zakarpatské Ukrajiny!) Běhám více, než ěkolik let, mám rád dlouhé vzdálenosti, jako je půlmaraton, běh na 10 km apod. Před orientací na běh jsem jezdil na kole (lyžoval), trochu jsem dělal orientiring a bouldering! Také se mi líbí skyrunning a advantage races! Moje nejlepší výsledky jsou 10 km 30:50 a půlmaraton 1:08:29 . Líbí se mi běh, protože je zdravý, jsou to noví kamarádi, nové emoce, nové cíle ! 

Jan Řebíček

Je mi 32 let a bydlím v Brozanech nad Ohří (okres Litoměřice). V 8 letech jsem začal jako každý kluk z vesnice hrát fotbal.

Brichta

To mi vydrželo cca do 20 let než jsem začal studovat FTVS. V 16 letech jsem vyhrál Běh na Lovoš (pouťáček kousek od mého bydliště) a od té doby běhám pravidelně. Od roku 2002 s kamarádem pořádám závod v běhu a triatlonu. V roce 2002 jsem běžel 1. půlmaraton a ten mi sedí asi nejvíce (OR z roku 2012 mám 1:21:45). Poté jsem 2x "dal" i maraton (3:02:55), tak byl příště chtěl prolomit 3 hodiny. Na VltavaRun mě "ulovil" Péťa Soukup a jsem strašně rád, že jsem do toho šel. Byl to super zážitek se super partou lidí.

nic nic

Vltava run HSH Suunto Service Point Team