NAŠE BENEFITY

H.S.H Sport na Firmy.cz

Vše skladem i zítra u vásVyberte si z více přepravcůNejen e-sjhop, ale i prodejna v Praze na SmíchověNaše firma opravuje produkty Suunto pro polovinu zemí EU.K naprosté většině hodinek dostanete atraktivní sportovní dárek.Podívejte se na přehled slev a cen některých modelových řad

 

H.S.H Sport na Firmy.cz 

QR KÓD
   Nejlepší německé odolné čelovky LUPINE. Na řidítka, přilbu, jako čelovka. 
čelovky 
 
  

 
suunto vertical

boty 

PARAMETRY HODINEK

B
barometr
A
altimetr
C
kompas
G
GPS
R
multisport
P
puls
EKG
O
puls
optický
D
kalorie
b
výdrž
(GPS)
V
kroky



45 sleva
 

DOPORUČUJEME


SS021965000
Ambit3 Vertical Black
9 490 Kč  2 990 Kč

SS020678000R
Ambit3 Sport Black (HR)
10 990 Kč  4 290 Kč

SS050807000R
Suunto 9 Peak Pro All Black
12 289 Kč  7 590 Kč

SS050807000
Suunto 9 Peak Pro All Black
12 289 Kč  8 270 Kč

SS050730000
Suunto 5 Peak Cave Green
7 669 Kč  3 530 Kč



7x proč zákazníci volí Suunto Spartan?

Tento článek vychází z rozhovorů se zákazníky o modelech Spartan.

Pokud vás zajímá nový model Suunto 7, najdete ho v menu.
Pokud vás zajímá srovnání hodinek Suunto včetně novinek, pokračujte zde...Z

Značka Suunto je předním inovátorem v oblasti sportovních hodinek a potápěčských počítačů. I po edici Spartanů, bezmála před rokem, přichází s novým designem a funkcemi nejen u nových modelů, ale i těch, kteří si zákazníci zakoupili v průběhu předchozích měsíců. 

► Prohlédněte si velké fotografie Spartanů.

SUUNTO SPARTAN ULTRA GOLD SPECIAL EDITION (LIMITED EDITIOON)

SUUNTO SPARTAN SPORT WRIST HR GOLD

SUUNTO SPARTAN SPORT WRIST HR FOREST

► Suunto Spartan získala ocenění v designérské soutěži iF Design Award 2017 a řadu dalších ocenění

► Seznamte se s novými funkcemi Spartanů

► Přečtěte si o důvodech, proč si majitelé Spartanů vybírají právě tyto hodinky: 

7x PROČ ZÁKAZNÍCI VOLÍ SUUNTO SPARTAN?

Každá značka sportovních hodinek klade důraz na trochu jiné parametry a potřeby běžců, cyklistů a dalších sportovců. Každý sportovec má své vlastní preference důležitosti různých funkcí. Některé očekává a neobejde se bez nich. Jiné ocení, avšak nepoužívá je pravidelně. A pak to jsou funkce, které potěží vášnivé uživatele špičkové elektroniky, avšak pro sport nejsou až tak důležité. 

Prozradíme vám 7 důvodů, proč někteří zákazníci vybírají u nás Suunto Spartan raději než jiné modely sportovních hodinek.

(informace vycházejí z rozhovorů se zákazníky).  

Spartany mají 80 přednastavených sportovních režimů (z toho 7 běžeckých). Nejen to. Jednotlivé režimy si mohou upravovat a na jejich místo ukládat nové, které sportovcům více vyhovují.

Někteří zákazníci kladou tento požadavek na první místo. Základem je odolnost před zničením během sportu a bezporuchovost, na jakou byli zvyklí u předchozích přístrojů Suunto. Spartany jsou podobně jako Ambit3 vyráběny ve Finsku a jsou důkladně testovány. Hodinky jsou vyrobené z odolných materiálů - vlákny vyztuženého plastu a proti poškrábání odolné sklíčko je chráněno ocelovou, nebo titanovou lunetou. Pokud se vám přesto poškodí, jsou na rozdíl od mnoha jiných typů opravitelné. Dále jsou hodinky vděodolné do 100m dle ISO 6425, (tzn. že snesou plavání ve vodě a pod vodou včetně šnorchlování v mořské vodě ). K tomu dodáváme, že snadné aktualizace firmware prodlužují i morální životnost, neboť výrobce hodinky na dálku stále zdokonaluje. 

Spartany mají velký displej chráněný výraznou lunetou. Design je svébytný s jednoduchými a čistými liniemi. Spartany mohou používat ke sportu a mohou je nost i ve společnosti. Podobně jako předchozí modely Suunto vzbuzují respekt a Suunto je prestižní značka. Hodinky jsou docela lehké a nezatěžují běžce. Mají velmi kontrastní barevný dotykový displej, který je dobře vidět i na ostrém slunci. Dodáváme, že Spartany získaly mezinárodní ocenění IF Design Award 2017.

Hodinky vytvářejí řadu přehledů o trase a nadto Movescount disponuje mnioha nástroji pro znázornění a analýzy vašich aktivit a pokroku v čase. Majitelé Spartanů si také mohou vytvářet video znázorňující zrychlený pohyb v terénu. Movescount vás s hodinkami navede na sportovci oblíbená místa, přestože jste třeba v cizím prostředí.

Výdrž baterie oceňují u Spartanů nejen držitelé předchozích Ambitů. Jde jim zejména o to, aby mohli používat GPS po dlouhou dobu bez omezení. GPS slouží nejen k navigaci po trase, ale i k měření vzdálenosti a rychlosti. Pokud by museli GPS z důvodu úspory energie vypínat, omezovalo by to použití důležitých funkcí hodinek. 

"Protože jsou chytré" shrnuje řadu důvodů, o nichž zákazníci mluví. Jedná-li se o chytré hodinky, je samozřejmostí komunikace s mobilními telefony. U Spartanů se nejedná jen o notifikace příchozích zpráv a volání, ale i další funkce spojené s aplikací Movescount App (v mobilu). Pro předchozí držitele Ambitů je důležité, že i Spartany již umožňují aplikace upravovat, vytvářet a ukládat do hodinek.

Hodně záklazníků naši firmu zná z běžeckých závodů které sponzorujeme, nebo jichž se účastníme (nejčastěji oboje). Raději si koupí hodinky od někoho, koho znají a kdo není jen obchodník.

Pro další je důležité, že e-shop má i skutečný obchod a rovněž využili možnost si hodinky prohlédnout v prodejně a ověřit si u prodavače že Spartany umí vše co předpokládají.

Děkujeme za důvěru a dodáváme: Sportovní hodinky prodáváme a opravujeme již 21 let. Jsme autorizovaný prodejce Suunto, máme předváděcí prodejnu a zajištujeme pro značku Suunto v České republice servis sportovních, tréninkových a prémiových hodinek. Přístroje které prodáváme dobře známe, sami je při sportu užíváme a jsme schopní a ochotní vám při jejich výběru poradit. I my si pochopitelně myslíme, že na rozdíl od běžné elektroniky je lepší nákup sportovních hodinek provést u specialistů.

Pokud jsou i pro vás tyto parametry tak důležité, seznamte se s hodinkami Suunto Spartan blíže, nebo navštivte naši prodejnu.

Suunto Spartan Sport - duvody

SUUNTO SPARTAN ULTRA GOLD LIMITED EDITIOON

Harmonická kombinace sytě černé a zlaté barvy. Prémiovost reprezentuje titanová luneta a sklíčko z odolného safíru. Tyto pro sport vysoce funfované hodinky můžete s dobrým pocitem nosit i do zaměstnání a do společnosti. 

spartan gold spartan gold spartan gold spartan gold

SUUNTO SPARTAN SPORT WRIST HR GOLD

Druhý model, tentokrát z řady WRIST vybavené orientačním měřením tepu na zápěstí, kombinuje bílou, zlatou a černou (displej) barvu. Jedná se o výrazný módní doplněk vhodný (nejen) pro ženy. Čistá bílá ladí s hladkými liniemi lunety a jednoduchých linií hodinek Suunto. Podle našich zjištění mezi zákazníky, je zvláštní design hodinek Suunto Spartan druhým hlavním důvodem volby této značky. O to více to platí u tohoto modelu. Kromě zlato-bílého modelu WRIST ženy vybírají i modely SPORT WHITE, SAKURA a BLUE. 

spartan wrist gold spartan wrist gold 2 spartan wrist gold 3 spartan wrist gold 4

SUUNTO SPARTAN SPORT WRIST HR FOREST

Jako třetí novinku z modelové řady WRIST designéři SUUNTO vybrali netradiční zelenou barvu. Odstín zelené odpovídá umělecké barvě "Sap Green". Tuto barvu v přírodě najdete při pohledu na krajinu jehličnatých lesů po rozbřesku. Odtud také plyne název hodinek. Barva konotuje pocity, přináležející pobytu (běhu?) v přírodě. Hodinky si nejspíše oblíbí ti, kteří si sport v přírodě dovedou patřičně užívat.

spartan wrist gold 4 spartan wrist gold 4 spartan wrist gold 4 spartan wrist gold 4

Sdílejte s přáteli