NAŠE BENEFITY

H.S.H Sport na Firmy.cz

Vše skladem i zítra u vásVyberte si z více přepravcůNejen e-sjhop, ale i prodejna v Praze na SmíchověNaše firma opravuje produkty Suunto pro polovinu zemí EU.K naprosté většině hodinek dostanete atraktivní sportovní dárek.Podívejte se na přehled slev a cen některých modelových řad

 

H.S.H Sport na Firmy.cz 

QR KÓD
   Nejlepší německé odolné čelovky LUPINE. Na řidítka, přilbu, jako čelovka. 
čelovky 
 
  

 
suunto vertical

boty 

PARAMETRY HODINEK

B
barometr
A
altimetr
C
kompas
G
GPS
R
multisport
P
puls
EKG
O
puls
optický
D
kalorie
b
výdrž
(GPS)
V
kroky



45 sleva
 

DOPORUČUJEME


SS020678000R
Ambit3 Sport Black (HR)
10 990 Kč  4 290 Kč

SS021965000
Ambit3 Vertical Black
9 490 Kč  2 990 Kč

SS050807000
Suunto 9 Peak Pro All Black
12 289 Kč  8 270 Kč

SS050807000R
Suunto 9 Peak Pro All Black
12 289 Kč  7 590 Kč



SS050524000
Suunto 9 Peak Moss Gray
14 759 Kč  6 250 Kč

Ambit3 a Ambit2 - srovnání funkcí

Rodina Ambit se od svého uvedení na trh značně rozrostla a počet jednotlivých variant již překračuje několik desítek. Proto specialisté z H.S.H. připravili tohoto jednoduchého průvodce po jednotlivých modelech.

Ambit

 

je první generace těchto inovovaných GPS hodinek. V současnosti se již nevyrábí a koupit je můžete jedině jako bazarový produkt.

Ambit2

 

je druhá generace těchto hodinek, která je v současnosti nejvýkonnější řadou v nabídce. Člení se tři podtypy:

Ambit2

 

jsou multisportovní hodinky s plným rozsahem funkcí včetně sportovních i outdoorových. Disponují barometrem, a tudíž i barometrickým výškoměrem, který je přesnější než GPS výškoměr. Verze Ambit2 má plnohodnotný akumulátor, který vydrží na plný výkon GPS až 16 hodin.

Ambit2 S

 

je multisportovní verze Ambitů, která nedisponuje barometrem a používá méně přesný GPS výškoměr. Tato verze má poloviční akumulátor, který na plný výkon GPS vydrží 8hodin.

Ambit2 R

 

je nejjednodušší odnož Ambit2 řady. Vychází z modelu Ambit2 S, ale je určena pro běžce a nemá tedy podporu pro ostatní sporty.

Ambit3

 

tato řada Ambitů je určena pro příznivce chytrých telefonů iPhone a iPod. Disponuje stejnými funkcemi jako Ambit2, ale pro komunikaci používá jiný protokol. Zatímco Ambit2/Ambit2 S/Ambit2 R používá protokol ANT+, Ambit3 využívá protokol Bluetooth 4.0.

Ambit3 PEAK

 

 

 funkčně odpovídají plné verzi Ambit2. Verze Ambit3 Sport odpovídá verzi Ambit2 S, tj. disponuje polovičním akumulátorem a nemá outdoorové funkce ani barometrický výškoměr.

 

Jaké májí jednotlivé technologie efekt pro uživatele:

ANT + technologie je již delší dobu ve sportovní elektronice standardem. Pro uživatele Suunto produktů přináší zpětnou kompatibilitu s příslušenstvím Suunto.

Porovnání Ambit2 a Ambit3Přístroje Ambit tak mohou použít hrudní pásy Suunto od celé řady modelů (t3c, t3d, t4c, t4d, t6c, t6d, m4, m5, Quest...). Stejně tak je možné využít čidla pro běhání (foot pod), cykločidlo (bike pod) nebo čidla kadence (cadence pod). Díky tomu mohou uživatelé přejít na novou platformu Ambit2 bez ztráty investice do již zakoupeného příslušenství.

Další výhodou je velmi nízká spotřeba technologie ANT+, díky které někteří uživatelé nemusí měnit baterii v hrudním pásu třeba i několik let.

Bluetooth 4.0 technologie přináší kompatibilitu s novějšími telefony iPhone. Konkrétně jsou podporovány: - iPad 3rd generation and later
- iPad Mini/iPad Air
- iPhone 4s/iPhone 5/iPhone 5c/iPhone 5s
- iPod touch 5th generation
Použití Bluetooth technologie však přináší nutnost dokoupení veškerého příslušenství v tomto novém standardu. Suunto zatím nemělo v nabídce žádné Bluetooth příslušenství.
Technologie Bluetooth také přináší větší nároky na spotřebu baterií, v hrudním pásu bude třeba měnit baterii častěji, než u ANT verze.

Konkrétní srovnání jednotlivých funkcí je možné na stránkách výrobce, na které je možné zapnout funkci Compare product. Základní srovnání jsme pro vás připravili zde: Srovnání modelů AMBIT2 - AMBIT2 S - AMBIT2 R
Ambit is trademark of Suunto Oy, iPhone and iPad are trademarks of Apple Inc. H.S.H. is trademark of H.S.H Sport.